Alenka Veber – Kolo sreče. 67 babjepolskih iveri – predstavitev knjige
  • Datum: 8. 10. 2018
  • Čas: 19:00 - 20:00
  • Lokacija: Enota Ivana Matičiča Rakek

Alenka Veber – Kolo sreče. 67 babjepolskih iveri – predstavitev knjige

kolo.srece vabilo page 001 - Alenka Veber – Kolo sreče. 67 babjepolskih iveri – predstavitev knjigekolo.srece vabilo page 002 - Alenka Veber – Kolo sreče. 67 babjepolskih iveri – predstavitev knjige

Ljubiteljska etnologinja, turistična vodnica, publicistka in pisateljica Alenka Veber se je v rakovško knjižnico pripeljala s Kolesom sreče in ga predstavila tudi rakovškim bralcem.

Prijetno druženje je bilo v rakovški knjižnici, v ponedeljek, 8. oktobra 2018.  Avtorica je v knjigi Kolo sreče. 67 babjepolskih iveri objavila izbor svojih duhovnih misli, ki so bile med leti 2015 in 2018 predvajane v oddaji Duhovna misel na Prvem programu Radia Slovenija.

Obiskovalcem je z branjem in interpretacijo približala nekaj svojih misli, v katerih se lahko najde in iz njih črpa vsak. Kot je povedala v pogovoru z Neveno Savić, ji knjiga predstavlja tudi začetek nove poti. Po več kot treh desetletjih življenja v prestolnici se je vrnila v domače Babno Polje delati, kar jo veseli: razvijati delovanje Zavoda Rihtarjeva domačija, ki ga je ustanovila leta 2011.