Bralna skupina za osebnostni razvoj
  • Datum: 20. 9. 2019
  • Čas: 17:00 - 19:00
  • Lokacija: Knjižnica Jožeta Udoviča Cerknica

Bralna skupina za osebnostni razvoj

malo vabilo - Bralna skupina za osebnostni razvoj

V danih razmerah nenehnega razvoja življenje od nas zahteva znanje. Knjige za osebnostno rast nam lahko omogočajo posebno obliko samopomoči in spoznavanja samega sebe, kar je za nas življenjskega pomena. Znanje je bistven predpogoj, da ob vse bolj zahtevnem in hitrem načinu življenja postanemo in ostanemo zdravi, uspešni in zadovoljni sami s seboj in z ljudmi okoli nas.

Ko spoznavamo samega sebe in razumemo sebe, lažje razumemo drugega in zato lažje živimo. S prevzemanjem odgovornosti za svoje življenje postajajo naši cilji jasnejši.  Kraljestvo božje je v nas samih je starodavna modrost in dragoceno spoznanje, ki je mnogim spremenilo življenje.

Pridružite se novi bralni skupini za osebnostni razvoj, na kateri bomo s pomočjo knjig s področja osebnostne in duhovne rasti skupaj iskali rešitve in spoznanja zase in za svoje bližnje. Ob branju izbrane knjige bomo med seboj delili svoje poglede, svoja spoznanja, izkušnje in občutke. Ti nam bodo pomagali, da bomo spodbudna sporočila knjig lažje prenašali v življenje in s tem izboljšali odnos do sebe in do drugih. Le skupaj smo lahko modrejši, močnejši in pri svojih pozitivnih namerah zato tudi bolj učinkoviti.

Sproti se bomo seznanjali z izborom knjig za osebnostno rast, ki so številnim spremenila življenje. 

Na našem prvem srečanju bo sodeloval tudi Brane Knehtl, ki v svoji knjigi SPOROČILO PRIJATELJEM  opisuje svojo življenjsko pot od uspešnega menedžerja v multinacionalnem podjetju do rakavega bolnika na Onkološkem inštitutu in nazaj.

Srečevali se bomo enkrat mesečno in sicer vsak tretji petek v mesecu ob 17.00 uri. Obisk je brezplačen.

Prijave zbiramo na: 01 7091 078 (knjižnica) ali 041 288 003 (Fani Černigoj).

Veselimo se srečanja z vami, vljudno vabljeni!
Knjižnica Jožeta Udoviča Cerknica in Fani Černigoj, vodja in moderatorka bralne skupine

BRALNA SKUPINA ZA OSEBNOSTNI RAZVOJ vabilo