Naredimo drugače – razstava natečaja Centra za inovativnost in razvoj
  • Datum: 1. 9. 2016 - 5. 10. 2016
  • Lokacija: Knjižnica Jožeta Udoviča Cerknica

Naredimo drugače – razstava natečaja Centra za inovativnost in razvoj

fb copy 1024x495 - Naredimo drugače - razstava natečaja Centra za inovativnost in razvoj

Center za inovativnost in razvoj, RRA Zeleni kras, d.o.o. je v marcu 2016 objavil natečaj »Naredimo drugače!«, v okviru katerega smo želeli osnovnošolce, srednješolce in njihove mentorje iz šol Primorsko-notranjske regije spodbuditi k razmišljanju »izven okvirjev«. Sodelovali so lahko posamezniki ali skupine, ki so z različnimi oblikami del odgovorili na enega izmed dveh tematskih področij: ekološke in družbene inovacije.

Razstava, ki je pred vami, predstavlja sedem od enaindvajsetih prispelih del. Razstavljena dela so tista, za katere smo menili, da so na svoj način najbolj inovativna. Razstava bo v Knjižnici Jožeta Udoviča gostovala do konca 5. oktobra 2016, potem pa jo bomo do konca leta selili tudi v druge občine Primorsko-notranjske regije in na ta način spodbujali razmišljanje o inovativnosti in prispevku vsakega posameznika k iskanju novih in ustvarjalnih rešitev.

Natečaj je del projekta SMART INNO, katerega cilj je spodbujati inovativnost v malih in srednjih podjetjih in ki je sofinanciran s pomočjo Evropskih sredstev (program IPA Adriatic) in s podporo Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko. Več informacij o natečaju in o projektu na www.cir.si.

Vabljeni k ogledu in razmisleku!

Nagrajenci natečaja

Vabilo