Emilija Pavlič:  Nasveti za ekološki način kuhanja –  hladen začetek kuhanja in peke naše domače hrane
  • Datum: 4. 5. 2016
  • Čas: 19:00 - 21:00
  • Lokacija: Knjižnica Jožeta Udoviča Cerknica

Emilija Pavlič: Nasveti za ekološki način kuhanja – hladen začetek kuhanja in peke naše domače hrane

Za varno in zdravo kuhanje ter smisel družinskega kuhanja vas bo navdušila kuharica z dolgoletnimi izkušnjami Emilija Pavlič. Najmlajši pa ji bodo pomagali zamesiti kruh.

Emilija Pavlič je rojena 1948 v Brezju pod Nanosom v občini Postojna. Po poklicu je kuharica s končano srednjo izobrazbo za poslovodjo kuharstva in tečajem za direktorico za hrano. Sedaj je že nekaj let v pokoju. Kuhala je v Postojnski jami, kjer se je tudi izučila za kuharico, v hotelu Žusterna in zadnjih 25 let v vrtcu Semedela v Kopru.

Leta 1998 je napisala in v samozaložbi izdala svojo prvo knjigo Za otroke kuhajmo zdravo, za majhne in velike. Leta 2010 drugo knjigo Mamica, nauči me kuhati, tudi v samozaložbi. Njenih knjig ni v knjigarnah. Prodaja jih sama, na raznih sejmih in prireditvah po Sloveniji.

emilija 1 - Emilija Pavlič:  Nasveti za ekološki način kuhanja -  hladen začetek kuhanja in peke naše domače hrane

Vabilo