Knjižnica prejemnica Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Andragoškega centra Slovenije

Knjižnica Jožeta Udoviča Cerknica je 10. maja 2019 v Kranju prevzela Priznanje za promocijo učenja in znanja odraslih 2018. Priznanje, ki ga podeljuje Andragoški center Slovenije, je bilo podeljeno na Nacionalnem odprtju Tedna vseživljenjskega učenja.

Nacionalni koordinator projekta TVU je Andragoški center Slovenije – Slovenian Institute for Adult Education. Finančna podpora projekta TVU: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Prevzem nagrade na 1:48:48

2 - Knjižnica prejemnica Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Andragoškega centra Slovenije 3 - Knjižnica prejemnica Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Andragoškega centra Slovenije 4 - Knjižnica prejemnica Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Andragoškega centra Slovenije 5 - Knjižnica prejemnica Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Andragoškega centra Slovenije 6 - Knjižnica prejemnica Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Andragoškega centra Slovenije 7 - Knjižnica prejemnica Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Andragoškega centra Slovenije 8 - Knjižnica prejemnica Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Andragoškega centra Slovenije 9 - Knjižnica prejemnica Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Andragoškega centra Slovenije 10 - Knjižnica prejemnica Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Andragoškega centra Slovenije