Najnovejši Dnevnik, Nedeljski Dnevnik in Večer preberite na spletu

Dnevnik, Nedeljski Dnevnik in Večer lahko prelistate in preberete na spletu, saj so zadnje, aktualne izdaje časopisov že objavljene.

V zbirki PressReader, do katere vam omogočamo brezplačen dostop s članstvom v knjižnici, dostopate preko naslednje povezave za oddaljeni dostop do informacijskih virov:

PRIJAVA S ČLANSKO ŠTEVILKO IN COBISS GESLOM

Časopis ali revijo, ki jo želite prebrati, lahko poiščete po državi, jeziku ali po abecedi, po datumu objave ali ključnih besedah. Članke si lahko poljubno povečate, natisnete ali shranite za poznejše branje. Potrebujete le računalnik, tablico ali mobilni telefon. Možnosti izbire je veliko, saj so dostopni časopisi in revije z vseh koncev sveta, več kot 7.400 naslovov, ki pokrivajo vsa področja zanimanja – od dnevnih novic, politike, gospodarstva, kulture … do športa, rekreacije, zdravega načina življenja, vrtnarjenja, sodobnih trendov, gradnje in opremljanja doma, potovanj, glasbe, hobijev.

Za več navodil, kako s člansko številko knjižnice in vašim geslom za Cobiss odprete najnovejši časopis, pa poglejte na Časopisi in revije z vsega sveta brezplačno dostopni od doma.

Če še niste član knjižnice, pa se lahko brezplačno včlanite preko povezave SPLETNI VPIS V KJUC