Naloži brezplačno aplikacijo »Cerknica«

Zgodi se tudi najboljšim – kljub obvestilu preko socialnih omrežij ali e-pošte ste zamudili zares zanimivo predavanje v knjižnici. Nova prometna ureditev v centru Cerknice vas je presenetila kljub temu, da sledite novicam po radiu. Vsak dan toliko informacij, da je zares že težko slediti vsemu.

Tega se zavedajo tudi na občinski upravi Občine Cerknica. Ker se jim zdi zelo pomembno, da so občani obveščeni in pravočasno informirani o dogodkih, so se že v lanskem letu zavzeli, da bi vzpostavili posebno aplikacijo. Njihovo idejo in pobudo jim je skupaj s partnerji pomagalo uresničiti podjetje ekoKnap, d. o. o. V februarju je tako zaživela nova brezplačna aplikacija za pametne telefone, poimenovana preprosto »Cerknica«.

Preko te preproste, a zelo uporabne aplikacije boste vedno obveščeni o občinskih razpisih, prireditvah za otroke in odrasle, razstavah, filmskih projekcijah in ostalih dogodkih v Kulturnem domu Cerknica ter knjižnici v Cerknici ter enoti na Rakeku. Na voljo bodo obvestila JP Komunala Cerknica ter vse aktualne prometne informacije z našega območja.

Svet gre hitro naprej in prav je, da se razvijamo tudi mi. Aplikacija je priložnost za večjo obveščenost občanov in občank ter vseh ostalih, ki se zanimajo za dogajanje v Cerknici in okolici. Je začetek digitalne občinske miselnosti in priložnost za vse interesne skupine, da s sokrajani na ekološki in učinkovit način delijo uporabne informacije.

Aplikacija »Cerknica« je na voljo za Android sisteme od 4.0 naprej v Trgovini Play ter za iOSuporabnike v App Store.