Baza slovenskih filmov – knjižnična izposoja in ogled filmov na spletu

Nova storitev v naši knjižnici – Baza slovenskih filmov (BSF) je prosto dostopen spletni arhiv podatkov o slovenskih filmih in filmskih ustvarjalcih ter ponudnik domačih avdiovizualnih del na zahtevo (VOD).

 
Člani knjižnice si lahko slovenske filme izposodite in ogledate na spletu. V Bazi slovenskih filmov je na voljo bogat nabor filmskih klasik, animiranih filmov za vse mlade in malo manj mlade, dokumentarnih in kratkih filmov za filmske navdušence, pa tudi avdiovizualna dela za ljubitelje alternativne in eksperimentalne produkcije.
 
Na spletnem mestu bsf.si si ustvarite uporabniški račun in se povežite s Knjižnico Jožeta Udoviča Cerknica. Za povezavo potrebujete svojo številko članske izkaznice in geslo COBISS.
 
Filmi, ki so na voljo za knjižnično izposojo, so označeni s posebnim znakom. Izposojeni film vam je na voljo za ogled 48 ur. Po izteku časa se film vrne knjižnici, lahko pa ga sami vrnete predčasno in si izposodite drugega.
 
 
ilustracije citati knjiznice 1200x630 sreca 1024x538 - Baza slovenskih filmov - knjižnična izposoja in ogled filmov na spletu